KOCKARANTÉN

JÁTSSZ A GYEREKEDDEL, HOGY EGY MÁSIK GYEREK TANULHASSON!

Legyen Tiéd egy különleges LEGO® alkatrész gyűjtemény és vásárlásod után a teljes profittal támogatjuk a hátrányos helyzetű diákok digitális tanulását.

KIK VAGYUNK MI ÉS MI AZ A #KOCKARANTÉN?

Így köt össze minket a játék a legnehezebb időkben

Az új koronavírus-járvány miatt az iskoláknak egyetlen hétvége alatt kellett átállniuk távoktatásra. Ez a szerencsésebb anyagi helyzetben lévő szülőknek és digitálisan fejlettebb intézményeknek sem ment könnyen, de a leszakadó régiók hátrányos helyzetű diákjainak oktatása lényegében megszűnt.

Alapvető eszközök hiányoznak (laptop, tablet, webkamera, mikrofon), sok helyen az internetkapcsolat sem megoldott, ezáltal több ezer gyerek zuhant ki egyik napról a másikra a közoktatásból.

Gyakorló szülőként és felnőttként azt is tudjuk, milyen megterhelő az egész családnak a tartós bezártság, a napi rutin felborulása és a digitális átállás.  A gyerekfelügyelet megoldása, vagy home office esetén a gyerekekkel való közös tanulás pedig szintén óriási kihívást jelent a szülőknek.

Ebben a helyzetben a játék az egyik legjobb stresszoldó eszköz.

Mi, a WLWYB (WE LOVE WHAT YOU BUILD) a hazai piac egyik legsikeresebb és leginnovatívabb startup vállalkozása vagyunk. LEGO® alkatrészekkel dolgozunk, és a világon egyedülálló piacteret üzemeltetünk egyedi, civilek által tervezett LEGO® készletek kereskedelmére.

Létrehoztunk egy akciót, a neve #kockarantén, amellyel kétféleképpen akarunk segíteni a krízisben.

Egy olyan válogatást állítottunk össze LEGO® alkatrészekből, amelyet a leghatékonyabbnak gondolunk és használunk a workshopunkban, amely nagyon népszerű fejlesztő- és szórakoztatójátékhoz. Mivel most a workshopjaink szünetelnek, az ezen a foglalkozáson használt kártyákat ingyenesen elérhetővé tesszük, amit ide kattintva lehet letölteni. Ezekkel az alkatrészekkel remekül tudnak játszva fejlődni a gyerekek, ami a  szülőknek megnyugtató és egyúttal a halmozottan hátrányos családoknak is segítünk.

Minden megvásárolt gyűjtemény után a teljes profitot a Balatoni Álomműhely Alapítvány részére adományozzuk, akik a befolyt összegből egy Heves megyei kis faluban, Balatonban élő hátrányos helyzetű diákok számára biztosítják a távoktatásban való részvétel lehetőségét.

Miért jó ez a válogatás? Mindenki tudja, hogy kockából sosincs elég. Mi olyan elemeket válogattunk össze, amelyeket a leghasznosabbnak gondolunk és használunk a fejlesztőprogramunkon. Ha fel akarod frissíteni a készleted, mert túlerőben vannak a Star Wars vagy Harry Potter alkatrészek, itt a lehetőség! Ha nem elég magas a torony, amit a szobába építenétek, ezekkel az alkatrészekkel megtehetitek! A #kockarantén a legjobb dolog, ami most történhet veled és gyerekeiddel!

Amennyiben mégis úgy gondolod, hogy pont elegendő alkatrésszel rendelkeztek, úgy a fejlesztő- és szórakoztató programjainkon használt kártyákat a kialakult krízisre való tekintettel publikussá tettük, itt és most ingyen letölthetitek ide kattintva. Ez remek kiegészítő eszköz ahhoz, hogy minél kreatívabban használjuk az alkatrészeinket, egy remek játékos kikapcsolódás az egész családnak.

Játssz a gyerekeddel, hogy egy másik gyerek tanulhasson!

 

AKIKET SEGÍTÜNK

Egy Heves megyei kis falu, ahol minden segítség jól jön

 

A programban a Balatoni Álomműhely Alapítvány a partnerünk, akik Észak-Magyarország egyik legszebb, legkülönlegesebb nevű és leginkább támogatásra szoruló kis falujában élő gyermekeknek segítenek az álmaik megvalósításában. 

Az alapítvány két éve támogatja a tehetséges, de szegény sorsú gyerekek oktatását ösztöndíjprogrammal, edukatív programokkal, tárgyi adományokkal. 

A közel ezer lelket számláló kis faluban több halmozottan hátrányos helyzetű család él, akiknél az iskolák bezárásával az otthoni tanulás feltételei nem adottak.

A WLWYB ezért vállalta, hogy minden eladott gyűjtemény után a profit teljes egészét támogatásként adományozza a Balatoni Álomműhely Alapítványnak, akik digitális eszközök beszerzésével és internet előfizetések vásárlásával gondoskodnak arról, hogy a nehéz anyagi körülmények között élő gyerekek is be tudjanak kapcsolódni az online oktatásba.

Kapcsolatokat építünk

Mi LEGO® kockákon keresztül teremtünk boldogságot, fejlesztünk, szórakoztatunk és ezúttal összekapcsolunk.

A program részeként megteremtjük a lehetőségét annak, hogy az alkatrész válogatást megvásárló szülők gyerekei és a támogatás révén digitális eszközökhöz hozzájutó családok azonos korú gyermekei összekapcsolódjanak. (A csatlakozás természetesen önkéntes.)

Fontosnak érezzük kapcsolatot építeni gyermek és gyermek, szülő és gyermek, támogató és támogatott, város és falu között. 

 
 

HOGYAN TUDOK SEGÍTENI?

Játszom a gyerekemmel, hogy egy másik gyerek tanulhasson

Kérlek töltsd ki az alábbi rendelési űrlapot.

A csomag ára 11.990,- Ft, amit PayPal-on keresztül vagy utánvéttel is meg tudsz vásárolni. A megrendelést követően azonnal útnak indítjuk a csomagodat az általad megadott címre.

Minden eladás után a profit teljes egészével támogatjuk a Balatoni Álomműhely Alapítvány munkáját digitális eszközök beszerzésével.

Fizess bizalommal!

A PayPal a vevőket védi. Ha nem vagy 100%-ban megelégedve, úgy kérdés nélkül visszafizetjük vásárlásod árát.

Amint leadtad a megrendelésed, úgy csomagodat azonnal útjára indítjuk. Futárszolgálatunk segítségével a 1-3 munkanapon belül megérkezik csomagod.

A WE LOVE WHAT YOU BUILD egy LEGO® alkatrész kereskedés, amely büszkén és örömmel vesz részt az akcióban.

Ha személyesen is szeretnéd követni, kihez jut az adományod, úgy kérjük add meg az emailcímed, és ha szeretnéd, összekötünk azzal a családdal, ahol a segítséged nyomán visszatérhet egy diák az „iskolapadba”.
arrow_edited.png

MOCHUB

WLWYB on Bricklink.com

WLWYB on Brickowl.com

 

Privacy Policy

Contact us

WE LOVE WHAT YOU BUILD is an idependent company.  

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize, or endorse WLWYB.

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
Don't miss out on our insights and subscriber-only promotions. Subscribe to our mailing list now!